2018-04-27 18:16:10• hírek • Szatmár.ro

Rendkívül szoros, izgalmas meccsen vesztett a VSK

Véget ért a párharc, a kupagyőzelem mellett román bajnok a Sepsi SIC.
 

Pénteken a Both Katalin Sportteremben tartották a román női bajnoki döntő három nyert mérkőzésig tartó párharcának negyedik mérkőzését. A szatmári lányok idegenben két meccset elvesztettek a Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC ellen, itthon viszont némi meglepetésre sikerült nyerni. A pénteki összecsapás a párharc folytatása vagy a bajnokavatás volt. 
 

A VSK remekül kezdte az összecsapást, nagyon szoros és optimizmuisra okot adó volt a 23-21-re végződő első negyed. A második negyedben a szatmáriak 10 ponttal is vezettek, ám az előny elkopott a játékrész végére, így 40-40-es eredménynél vonultak a csapatok a félidei szünetre.
 

A folytatás kicsit megrémítette a szatmáriakat, a Sepsi átvette a vezetést, a VSK pedig az egyenlítésért küzdött. A negyed 61-65-ös eredménynél ért véget... A lányok 71-70-nél újra átvették a vezetést, de csak rövid időre... Hamarosan már 71-76 volt az eredmény.


Egy perccel a vége előtt 76-80-ra vezetett a Sepsi, a szatmáriak viszont sokat hibáztak, így 76-85-re nyert és bajnok lett a Sepsi SIC.   

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: